Shared Service Centre

totale ontzorging

Overweegt u een systeem aan te schaffen, maar lijkt het u veel gedoe, tijdrovend of omslachtig om alles over te zetten en te digitaliseren? IRIS Arbo biedt u als bedrijfsarts nu ook een speciale service aan die het overstappen op IRIS Arbo (nog) eenvoudiger maakt. Met onze nieuwe overzet-service, kunnrn wij u een hoop werk uit handen nemen en daarmee tijd besparen.

Ook kunnen wij u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden en bij de facturatie van uw diensten ondersteunen of zelfs een aantal van uw taken volledig uit uw handen nemen met ons SharedService Centre voor bedrijfsartsen.

Hoe kunnen wij helpen?

Allereerst kunnen wij de overgang van uw huidige administratie naar IRIS Arbo volledig voor u uitvoeren met onze overzet-service. Hierbij hoeft u nog slechts de eindcontrole uit te voeren. zodat als het ware uw “winkel geopend kan blijven tijdens de verbouwing”. Zo kunt u vanaf dag 1 met IRIS Arbo van start, met alle voordelen die dat met zich meebrengt, en wij verzorgen de overgang van uw lopende administratie.

Ondersteunen dagelijkse werkzaamheden

Om uw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, is het belangrijk dat alle werknemers goed worden geïnformeerd over het te voeren gesprek, wat kunnen ze verwachten, wat moet hij of zij meebrengen? Waar vindt het gesprek plaats en hoe laat? Enfin, u weet wat we bedoelen. Ook hierbij kunnen we van dienst zijn. Wij kunnen namelijk uw spreekuuruitnodigingen voor u verzorgen en uw agendabeheer voor u uitvoeren. Tijdens uw gesprekken met werknemers blijkt vaak dat er meer informatie opgevraagd moet worden bij een specialist, maar eerst moet de medewerker u machtigen. IRIS Arbo voorziet al in de ondersteuning middels documenten, maar nu kunnen wij ook al deze handelingen geheel of gedeeltelijk voor u uitvoeren

Facturen versturen

Daarnaast kunnen wij de facturatie van uw diensten vooraf voor u inregelen en/of zelfs maandelijks de facturatie van uw declaraties afhandelen voor u. Ook hier blijft u uiteraard de volledige regie voeren; wij versturen geen facturen zonder uw goedkeuring en medeweten!

Snel terugverdiend

Met deze services is overstappen naar IRIS Arbo zo mogelijk nog aantrekkelijker. IRIS Arbo ontzorgt de bedrijfsarts volledig, zodat u alleen nog maar hoeft te doen waar u goed in bent. Wij streven ernaar om niet alleen de beste keuze te zijn voor de bedrijfsarts, maar ook de meest voordelige keuze. En met al deze services en onze lage tarieven is de geboekte efficiency hoger dan de kosten, dus feitelijk verdient IRIS Arbo zichzelf weer snel terug!

Demo boeken?

Wilt u meer weten? Mail of bel ons, want het is zoveel handiger om IRIS Arbo zelf uit te proberen en op het scherm te zien. Wij komen graag op een gelegen moment voor een demo.

 

Totale ontzorging