Extra's

voor IRIS Basis

Naast het vertrouwde en reeds zeer complete IRIS Basis bleek er toch behoefte aan een aantal uitbreidingsmogelijkheden die het leven van de bedrijfsarts weer net even iets aangenamer maken:

1. Werkgeversportaal

Als hier behoefte aan blijkt, biedt IRIS Arbo u de mogelijkheid van een werkgeversportaal. Hiermee kan uw werkgever zijn eigen werknemers (NAW-  en arbeidsrelatiegegevens) bijhouden, zonder dat hij ooit bij de Medische dossiers kan.

Daarnaast kan uw werkgever zijn personeel online ziek- en hersteld melden. Ook kan de werkgever een boodschap achterlaten voor u als bedrijfsarts, of zelf een bericht van de bedrijfsarts ontvangen. En … helemaal service: uw werkgever ontvangt met deze module meteen de voor hem bestemde reminders voor zijn wet Poortwachterverplichtingen!

 

2. Uploaden personeelsgegevens

Bij grotere bedrijven kan het handig zijn als u in 1 keer het gehele personeelsbestand geautomatiseerd in IRIS Arbo kunt invoeren.

Daarnaast wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in het personeelsbestand. IRIS Arbo heeft hier de perfecte oplossing voor! Met dit programma worden maandelijks alle wijzigingen automatisch verwerkt. Met deze module is het zelfs mogelijk een volledig automatische koppeling te maken tussen het HR-systeem van uw werkgever en IRIS Arbo. De gegevens worden dan elke nacht aan IRIS Arbo toegevoegd.
Informeer naar de mogelijkheden!

 

3. Facturatie Module

Eind van de maand…. De agenda trekken, kijken waar u allemaal bent geweest, hebt gedaan en voor wie? Wat had ik nou afgesproken hierover? Hoelang ben ik eigenlijk bezig geweest met die werknemer?

Hoe leuk en uitdagend factureren ook is, het kan veel sneller en nauwkeuriger. Door gebruik te maken van de facturatiemodule van IRIS Arbo, behoort het weekend factureren waar u steeds tegenaan hikt tot het verleden en kunt u iets anders verzinnen voor uw kostbare, vrijgekomen tijd.

Een keer invullen en aan de slag
Alles wat u hoeft te doen is eenmalig de contracten met uw opdrachtgevers (de werkgevers) in te voeren en vervolgens doet u daarna gewoon wat u altijd al deed met IRIS Basis. Alleen staat er nu aan het eind van de maand een factuur klaar om te controleren en te verzenden; hetzij via e-mail dan wel geprint via de post.

Er wordt niet betaald…?
Zodra er een betaling is ontvangen, vult u in IRIS Arbo de betaaldatum in. Voor alle facturen die openstaan, volgen automatisch de herinneringen. Als er onverhoopt nog steeds geen betaling volgt, dan wordt nog 1 keer een aanmaning aangemaakt en vervolgens krijgt u de keuze om met 1 druk op de knop de vordering uit handen te geven aan de Professionals van ARAG. Zij zorgen dat uw klant de openstaande factuur betaalt en u uw klant kunt blijven bedienen.

  

4. Koppeling met Afas en ODIS MKB

Heeft u ook nog andere software in gebruik, zoals ODIS MKB en Afas? Dan kunnen wij probleemloos hier een koppeling mee maken.

Wanneer u maar wenst, kunnen we voor u een 'lijntje leggen' van IRIS Arbo naar uw systeem en weer terug. De software kan zonder problemen met elkaar lezen en schrijven, zoals dat heet. Wel zo prettig als u op de vertrouwde manier aan het werk kunt, aangevuld met de software van IRIS Arbo. Nog meer efficiency en gemak!

 

5. NIEUW! Shared Service Center

 Klik hier voor alle informatie over deze service.  
  
Informatie en tarieven

Meer weten over deze mogelijkheden, de kosten die eraan verbonden zijn of heeft u een specifiek verzoek? Vraag het ons gerust, Wij zorgen graag voor een zo perfect mogelijke oplossing van uw vraag of probleem!

Extra's