Demo-screenprints

Voorbeelden

Welkom bij IRIS Arbo

Hieronder geven wij u een indruk van de schermen van IRIS Arbo, zonder dat u een account hoeft aan te maken. Om een afbeelding groter te maken, hoeft u er alleen maar op te klikken; de afbeelding opent dan in een nieuw tabblad. 

 Veilig aanmelden:

 2FA scherm

 

Alleen door middel van een code die u op uw mobiele telefoon ontvangt, krijgt u toegang tot uw medische dossiers.

 

Overzichtelijk

Een duidelijke menustructuur zorgt dat u intuitief de juiste knoppen indrukt. Bewaking van Wet Poortwachter-termijnen duidelijk op de homepagina.  

Alle werknemers 

Alle werknemers snel te vinden dankzij de uitgebreide zoekmogelijkheden en direct toegang vanuit de lijst tot het medische dossier.

 Uw medische dossiers:

De gehele ziektehistorie overzichtelijk op 1 pagina, al uw gereedschap is binnen een muisklik beschikbaar. Van E-consult tot terugkoppeling. 


Nieuwsgierig geworden?

Meld u dan nu aan en ontvang direct en vrijblijvend uw persoonlijke inloggegevens voor uw eigen IRIS Arbo omgeving en probeer het meteen!

Een aantal dagen na uw aanmelding zal een medewerker van IRIS Arbo u benaderen om het verdere verloop met u te bespreken. 

Overstapservice

Wij regelen snel en daadkrachtig een soepele overgang naar IRIS Arbo. U blijft aan de slag, wij regelen de overgang van uw dossiers.

Met onze 'overstapservice' nemen wij de meeste zorgen uit handen. Wij maken al uw dossiers - vanuit uw oude systeem - eenvoudig beschikbaar in IRIS Arbo. Hierdoor heeft u in no time en zonder kopzorgen weer al uw dossiers op 1 plek. Dit is vooral handig om aan uw bewaarplicht te voldoen, zonder een contract met uw oude leverancier. Dit alles én onze scherpe tarieven, maakt IRIS Arbo voor iedereen de moeite waard! 

Demo