IRIS Arbo,

optimaal dossierbeheer altijd en overal

Hoe het begon
IRIS Arbo vond haar oorsprong -zoals de meeste goede ideeën- in een toevallige ontmoeting. In dit geval een ontmoeting tussen een bedrijfsarts en een IT-ondernemer. De arts was op zoek naar een oplossing voor het opslaan en beheren van de medische dossiers van zijn cliënten. Dergelijke systemen in de markt zijn vrij uitgebreid en daarom vaak niet betaalbaar voor een zelfstandige.

Vervolgens
De arts had reeds -zonder succes- zelf diverse mogelijkheden uitgeprobeerd. Van werken met Word-documenten tot het opslaan van dossiers op USB-sticks. Onnodig te zeggen dat deze methoden ongewenste consequenties met zich meebrengen, zoals mogelijk verlies van gegevens en verminderde veiligheid van de dossiers.

De Wens
De arts en de ondernemer zaten om tafel en de ondernemer, wiens bedrijf ruim 20 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van oplossingen voor de zorg, vroeg de arts wat hij precies wenste. De arts antwoordde, zonder aarzelen: "Ik zoek een gedegen en betaalbare oplossing voor het beheren en opslaan van mijn medische dossiers".

De Oplossing
Er volgde een intensieve samenwerking, waarbij de eerste versie van IRIS Arbo voor zelfstandigen is ontstaan, die in 2012 tijdens de BG-dagen van de NVAB is geïntroduceerd. In de loop van 2012 is ook de Business Editie voor bedrijven en organisaties met succes gelanceerd, met onder meer de Gemeente Almere en meerdere landelijke supermarkt- en winkelketens als tevreden klanten. Door steeds te luisteren naar het groeiend aantal enthousiaste gebruikers van IRIS Arbo ontwikkelt de applicatie zich in een razend tempo en is er nu echt sprake van een volwassen applicatie die de bedrijfsarts in staat stelt zijn volledige praktijk te automatiseren, beveiligen en optimaliseren met 1 intuïtieve applicatie: IRIS Arbo!

Anno nu
En nog steeds is IRIS Arbo de meest voordelige oplossing voor bedrijfsartsen! Met een stevige basis, een groeiend aantal extra's en steeds nieuwe en pasklare oplossingen voor de praktijk van vandaag de dag; voor úw praktijk! Sinds decemeber 2020 is IRIS Arbo ook volledig gecertificeerd en dus ook geschikt voor gecertificeerde Arbo diensten. Inmiddels tellen we ca 100 bedrijfsartsen, casemanagers, POB'ers die dagelijks naar volle tevredenheid IRIS Arbo gebruiken. 

 

Kijkt u ook eens op www.safedocs.eu ons product waarmee u alle electronische bestanden 'aangetekend' kunt verzenden via het internet, volledig conform de AVG

Over ons